Hør hvad testrytterne mener

WEBINAR søndag den 8. maj kl. 20:00 – 21:15

Hvis du er kvinde og rytter, så skal du spidse ører (og øjne) nu.

Dine bryster udsættes for ‘high impact’ svingninger, når du rider rundt på din hest. Derfor skal du sikre dig, at den sports bh du rider med, kan holde barmen sikkert på plads uden at din nakke bliver klemt af stropperne.

Alle vores testryttere i alderen 13-22 år er blevet professionelt fittet af Tina Bjerregaard fra Q-Linn Sportslingerie (hun er samtidig også den anden halvdel af Sadelmager Jan Guldborg).

Testrytterne har haft en udvalgt Q-Linn ride-BH til test i over en måned.

Vi ønskede nemlig at finde ud af, om rytterne i denne aldersgruppe havde haft fokus på den rigtige støtte under ridningen, og hvad de tidligere har gjort sig af erfaringer med sports-bh’er.

De fleste af os bruger mange ressourcer på at sikre, at vores heste og ponyer får det bedste, vi kan give dem.

Sadler, der passer, og bid, der hverken er for lange, for tykke eller med for mange skarpe led og kanter.

Med denne sports-BH test vil vi sætte fokus på vigtigheden af, at du som rytter husker, at du også skal være komfortabel i din krop, når du rider.

Derfor bør en god sports BH være en vigtig del af dit samlede rideudstyr.

Alle testrytterne er nu nået frem til deres bedømmelse af Q-Linn ride-BH’erne – og du kan komme med til webinaret søndag den 8. maj kl. 20:00, hvor Tina Bjerregaard gennemgår de forskellige varianter af ride-BH’erne og hvilken type rytter, de matcher, ligesom testrytternes bedømmelser vil blive vist.

Du har god mulighed for at stille spørgsmål til Tina under webinaret – alle deltagere modtager desuden en rabatkode til webinaret. du blot skal være tilmeldt nyhedsbrevet for at modtage link til webinaret.

Vi glæder os til at se dig!

De bedste hilsner fra

Tina Bjerregaard (Sadelmager Jan Guldborg & Q-Linn Sports Lingerie)
og Mia Balint (Novahorse)

Ride bh

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

en_US