Vilkår og regler

Handels- og leveringsbetingelser

Produkter og tjenesterne på Novahorse.dk udbydes af

Immense ApS
Bredagervej 18
4050 Skibby
CVR nr. 36543043
E-mail:  admin@novahorse.dk 

Betaling og levering
Du kan betale med VisaDankort, VISA og Mastercard.

Efter dit køb her på sitet, vil du modtage en faktura på e-mail til den af dig oplyste e-mailadresse.

Dine betalingskortinformationer bliver ikke gemt hos os.

Digitale produkter så som billetter, leveres straks efter dit køb på e-mail. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, du som køber har indtastet i ordre-feltet her på siden. Digitale produkter kan ikke refunderes eller byttes (men du er velkommen til at afhænde dem til anden side, når der er tale om kurser eller clinics f.eks.)

Reklamation – fysiske produkter:
Hvis du finder, at der er fejl eller mangler ved det modtagede produkt, skal du meddele det til os indenfor rimelig tid. Du er forpligtet til at oplyse, hvad fejlen eller manglen består af, så vi kan afhjælpe bedst muligt.

Fortrydelse:
Køb af digitale produkter, webinarer eller andre events
hos Novahorse er ikke omfattet af fortrydelsesretten jvf. Forbrugeraftaleloven – ->“Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og digitale produkter, billeder og tekstmateriale tilhører Immense ApS.

MEN: Hvis du har købt et digitalt produkt som en billet til en clinic eller et foredrag, men har behov for at melde afbud, kan du sælge pladsen til anden side, når dette er aftalt (via mail) med Novahorse. Det er dit eget ansvar at sælge pladsen til anden side, da Novahorse forestår udlæg og omkostninger i forbindelse med forberedelse af events – ofte flere måneder i forvejen. Derfor kan vi ikke bære tabet, hvis du bliver forhindret i at deltage, og det ikke lykkes dig at sælge din billet til anden side.

Returret på fysiske produkter:
Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på admin@novahorse.dk og du vil få dine penge refunderet.

Aflysning & refundering:
Vi forbeholder os ret til at aflyse foredrag, webinarer og events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at du får refunderet dit køb.

Er du i tvivl om det mindste – så skriv til os på admin@novahorse.dk 

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.