Privatlivs- og cookiepolitik

Privatlivspolitik

Sådan indsamler og behandler Novahorse dine personoplysninger:

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtidig samtykke til, at vi må henvende os til dig pr. e-mail for at orientere dig om kommende hesterelaterede events og tilbud via vores nyhedsbrev.

Vi registrerer og behandler din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere giver mening. Mere konkret betyder det, at vi registrerer og behandler dine oplysninger, indtil du afmelder dig vores nyhedsbrev igen (eller kontakter os og fortæller, at du ikke vil modtage mails fra os).

Tilbagekaldelse af samtykke:

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte afmeldingslinket i bunden af vores nyhedsmails eller ved at kontakte os på admin@novahorse.dk.

Vores behandling af dine personoplysninger – opfyldelse af kontrakt:

I forbindelse med dit køb hos Novahorse, har du indtastet en række personoplysninger, som er:

Dit navn eller firmanavn

Din adresse

Din e-mailadresse

Dit telefonnummer

CVR-nummer

Dine betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandler vi for at kunne gennemføre og behandle dit køb og opfylde vores del af transaktionen med dig. Herudover skal vi gemme oplysningerne i 5 år ifølge regnskabsloven. Efter 5 år bliver oplysningerne slettet.

Datasikkerhed:

Dine personoplysninger behandles til hver en tid sikkert og fortroligt hos os i overensstemmelse med gældende lovgivning (persondataforordningen og databeskyttelsesloven.)

Formålet med behandlingen og registreringen af dine personoplysninger er:

At dine oplysninger alene vil blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

–       dine betalingsoplysninger —Reepay

–       dine køb —WooCommerce og Dinero

–       håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp

Novahorse har indgået databehandleraftaler med disse tredjeparter, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Ændring, oplysning, indsigelse, sletning og dataportabilitet:

Kontakt os, hvis du ønsker oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi har registreret og behandlet. Du kan henvende dig til:

Novahorse
Immense ApS
CVR-nr. 36543043
Bredagervej 18
4050 Skibby
Tlf.: 21222505
E-mail: admin@novahorse.dk

Eller du kan kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Mia Hemming Balint
Bredagervej 18
4050 Skibby
Tlf.: 21222505
E-mail: mia@novahorse.dk

Dataportabilitet: Indeholder vores oplysninger om dig nogle fejl, kan du altid bede os om at rette dem. Du har også ret til at få udleveret oplysningerne, vi har om dig. Har du ønsker i den henseende, kan du kontakte os jvf. ovenstående kontaktoplysninger.

Tilbagekaldelse af samtykke: I så fald skal du blot sende os en anmodning på ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling med henblik på modtagelse af vores nyhedsmails) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har købt en billet til en begivenhed via Novahorses webshop.

Du kan til enhver tid afmelde dig fra vores nyhedsmails ved at klikke på ’afmeld’ i bunden af hver enkelt nyhedsmail, vi har sendt dig.

Hvis du ønsker at klage over Novahorses behandling af dine personoplysninger, kan det ske hos:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Vores webside benytter cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller din mobil for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de indeholder ikke virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies:

Sådan sletter du cookies og anden browserdata

Vi benytter cookies til:

At gemme dine indstillinger.

Trafikmåling og statistik.

Tilpasning af annoncer.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Novahorse anvender cookies fra disse tredjeparter:

Google Analytics

Facebook