Viden om heste leveret til dig

-Både online og offline

Mia fra Novahorse

Jeg hedder Mia Balint, og jeg elsker nørdet hesteviden.

Der findes en masse guld derude i hesteverdenen – men det kan være tricky i en travl hverdag med (ja, heste!) familie, arbejde, børn og så videre – at opdage og finde frem til seneste nyt om heste, træning og management.

Min opgave går ud på at håndplukke dem, der har noget på hjerte – som kan give dig mere ride- og hesteglæde i hverdagen – og pakketere og servere deres erfaringer til dig på en måde, som matcher dit hesteliv – online og offline.

Derfor arrangerer jeg for eksempel løbende webinarer eller fysiske events med specialister i hesteverdenen, som har noget på hjerte, så du kan sidde på første række og få serveret spændende viden om heste, træning og management.

Har du heste eller ryttere som ekspertområde?

Og er du vant til at holde foredrag eller at undervise ryttere i ridning, kropsbevidsthed, træning/håndtering eller fodring af heste? Så er det meget muligt, at vi kan stable noget sjovt og inspirerende på benene, som andre gerne vil deltage i.

Måske er du solo selvstændig

Så du bruger de fleste af dine timer ude i stalden eller på ridebanerne i Danmark. I så fald kan det være en udfordring også at bruge tiden på at vedligeholde dine sociale medier, dine nyhedsbreve og i det hele taget være på forkant med dine aktiviteter i løbet af året, så du sikrer dig, at din målgruppe ser dig og husker dig (og køber hos dig).

Bliv set af flere

Jeg kan hjælpe dig med at sætte din viden og ekspertise i system og designe dine kurser og forløb, som jeg kan hjælpe dig med at markedsføre og eksponere for din ideelle målgruppe. Så har du mere tid til hestene og dine ryttere, imens jeg boltrer mig i selve marketing-maskinrummet som din virtuelle blæksprutte.

Er tanken om en virtuel blæksprutte i din forretning ikke så tosset endda?

Så er du velkommen til at kontakte mig og fortælle mig om dit ekspertområde, så vi kan se, om vi kan lægge flere hestekræfter i din forretning sammen.

  Kontakt mig her

  (Jeg deler ikke dine oplysninger med andre)
  Alle felter er påkrævet.

  Sign In

  Register

  Reset Password

  Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.

  en_US